Höstprojekt

Hej, nu är det oktober och höst med allt vad det innebär - bland annat kyla, gula löv och att det inte går att gå ut och lägga sig på gräsmattan efter frukosten. Det är liksom kallt, och blött och jävligt så att säga. Det tycker jag är en dålig sak med hösten.

Men förutom att det är höst är det väl helt okej med mig skulle jag säga. Eftersom jag inte har någon heltidsysselsättning har jag tagit mig an en myriad av projekt för att sysselsätta mig:
1. Jag håller på att få igång ett band vilket känns spännande även om jag får ganska mycket läskig prestationsångest.
2. Jag har börjat på en bok som handlar om fantasimänniskor och fantasiländer och fantasiäventyr, och saker som är på låtsas är ju alltid kul. Men att jag blir klar är ju jävligt tveksamt såklart, jag blir ju aldrig klar med någonting annat så varför skulle jag bli klar den här gången.
3. Jag går en distanskurs som det är jättesvårt att förklara vad den handlar om, typ om hur man driver och organiserar projekt som ska vara samhällsnyttiga på något sätt. Det kan ju vara bra att veta om man har ambitionen att faktiskt förändra världen lite innan man dör.
4. Jag skissar på ett ganska hemligt politiskt projekt som går ut på att förändra världen lite.
5.  Jag har blivit medlem i en filmklubb också.
6. Och snart ska jag få spela brädspel en gång i veckan med de andra brädspelsnördarna i stan.
7. Jag ska bli betald kompis åt en ensam tonåring vars intressen är att cykla, laga mat och att gå i skogen. Låter väldigt gemytligt.
8. Jag håller på att lära om html och sen kanske orka lära mig php för jag kom på att jag tyckte det var väldigt kul det där med att göra hemsidor och då är det ju synd att glömma bort allt.

Det var väl det mesta, om jag inte glömt bort något. Så jag har ganska mycket grejer på gång, tyvärr har jag lite för dålig självdisciplin för att få så mycket gjort ändå. Nåja.